пн.-пт. 10:00 - 18:00
субота - вихідний
неділя - вихідний
м. Львів,
пр. Червоної Калини, 35,
тел.: (032) 260 10 15; моб.: (098) 015 49 80, (096) 855 70 60

курси валют на 24.04.2024


Тури в Грецію, Греція зі Львова, раннє бронювання турів в Грецію 2016, гарячі тури в Грецію, підбір туру в Грецію
 
замовити тур в США у Львові, тури в США, екскурсыйны програми в США, тури в Америку
Новини А без страхового полісу дешевше ? А без страхового полісу дешевше ?
А без страхового полісу дешевше ?

А без страхового полісу дешевше ?

Одразу кажемо, ні! Без страхового полісу не дешевше, бо Ваше життя і здоров"я безцінне

Дуже часто туристи не хочуть доплачувати за додаткові поліси. Але в сучасному світі - це  важливий нюанс!
Як правило доплата за страховий поліс з покриттями ковід 19 коштує від 10 до 30 Є. Але друзі, лікуватися закордоном вийде як мінімум в 10 разів дорожче!  

Якщо Ви не довіряєте страховій компанії, яка є партнером туристичного оператора, Ви можете придбати страховий поліс в будь-якій перевіреній компанії. Наприклад  VUSO, Універсальна, "Європейське туристичне страхування" (ЄТС) і тд. 

Банальна порада - страхуйтесь! Уважно вивчайте пакет страхового полісу, деякі покривають навіть реанімацію та повернення додому (не дай Бог, звичайно). А найбільш економна програма страхування покриватиме тестування на COVID-19 у разі наявності симптомів, амбулаторне лікування в межах суми та туру. В будь якому випадку, за кошти які Ви платити за поліс, Ви не зможете навіть швидку викликати.   

Перед бронювання туру Ви можете запросити у свого менеджера інформацію про страхову та саму програму. Якщо Вам не підходить такий поліс, то без проблем можна додати інший, або змінити програму.  

Зараз ми крім страхового полісі від ковід19 наполегливо рекомендуємо доброньовувати страховий поліс від невиїзду та фінансових ризиків.

Грубо кажучи, якщо Ви захворіли напередодні поїздки, то страхова компанія поверне Вам частину грошей (як правило це до 80 %).Так, це довгий процес, але у Вас буде гарантія, що не вся сума втратилась!   


 Ми обожнюємо подорожі, нові країни та нові емоції! Але сучасні реалії диктують нам свої правила. Бережіть себе і все буде туримзм