пн.-пт. 10:00 - 18:00
субота - вихідний
неділя - вихідний
м. Львів,
пр. Червоної Калини, 35,
тел.: (032) 260 10 15; моб.: (098) 015 49 80, (096) 855 70 60

курси валют на 29.03.2024


Тури в Грецію, Греція зі Львова, раннє бронювання турів в Грецію 2016, гарячі тури в Грецію, підбір туру в Грецію
 
замовити тур в США у Львові, тури в США, екскурсыйны програми в США, тури в Америку
Новини Домініканська Республіка – рай на землі Домініканська Республіка – рай на землі
Домініканська Республіка – рай на землі

Домініканська Республіка – рай на землі

   Ця екзотична країна в басейні Карибського моря набирає все більшої популярності серед українських туристів. Отож, найпопулярніший маршрут з Києва в Домінікану пролягає через Париж. Загальна тривалість польоту близько 12 годин. Київ-Париж – 3 години, далі транзит в аеропорту Шарля Де Голя, а звідти від 8,5 до 9,5 годин в залежності від напрямку польоту (таку різницю в тривалості польоту визначають західні атлантичні вітри) до аеропорта Домініканської Республіки в Пунта Кані, що носить назву  Ла Ізабела (в честь Іспанської королеви.) Після простої процедури отримання вїздного штампу (так званої візи, вартість якої 10 USD) через годину Ви вже зможе засмагати на найчарівніших пляжах на планеті.
   Трансфер на туристичні курорти – Ла Романа, Уверо Альто, Кап Кана, Макао, Баваро, та й зрозуміло, безпосередньо – Пунта Кана триває усього 30-50 хв автобусом. Готельна база регіону відповідає всім європейським стандартам. В основному готелі працюють по системі ”все включено”, володіють доволі великими територіями з пишною зеленю та пропонують великий вибір послуг для комфортного відпочинку. Всі пляжні готелі пропонують своїм гостям безкоштовні шезлонги та парасольки, а дрібний білий пісок, бірюзова вода Атлантичного океану та Карибського моря, пляжі поросші пальмами дозволять забути про всі проблеми та з головою поринути у відпочинок класу ”luxury”.  
   Тури в Домінікану зі Львова доступні круглорічно, оскільки в будь яку пору року клімат дозволяє відчути на собі повною мірою тепле море та яскраве сонце  а тропічні короткочасні зливи не створюють жодного дискомфорту. Гарячі путівки в Домінікану шукайте на нашому сайті. Хто подорожує, той володіє світом.