пн.-пт. 10:00 - 18:00
субота - вихідний
неділя - вихідний
м. Львів,
пр. Червоної Калини, 35,
тел.: (032) 260 10 15; моб.: (098) 015 49 80, (096) 855 70 60

курси валют на 08.05.2024


Тури в Грецію, Греція зі Львова, раннє бронювання турів в Грецію 2016, гарячі тури в Грецію, підбір туру в Грецію
 
замовити тур в США у Львові, тури в США, екскурсыйны програми в США, тури в Америку
Новини ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ТРАНСФЕР ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ТРАНСФЕР
ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ТРАНСФЕР

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ТРАНСФЕР

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ТРАНСФЕР - актуальна послуга як ніколи

Бронюючи пакетний тур на море, наприклад, в Туреччину чи Єгипет в 99 % випадків у Вас буде груповий трансфер. Виключення становлять акційні пропозиції, коли готель або оператор надає туристам в подарунок трансфер лише для них. Але не всі туристи знають, що таку послугу можна додати до Вашого туру і без акційних пропозиції.


Чому це актуально як ніколи? Бо Ви одразу виключаєте можливість "сусідства" в автобусі з ковід хворими туристами (які можуть і не знати про наявність вірусу!). Плюс це швидко і особливо зручно для туристів з дітками, Вам не потрібно буде чекати, коли решта туристів отримають багаж і прийдуть на трансфер  . ????Скільки це коштує? Одразу хочемо сказати, що чіткого прайсу нема. Бо це залежить від класу машини яка Вам потрібна + відстані до готелю + від партнера, який надає цей трансфер. 


Наприклад середня вартість індивідуального трансферу з Анталії до Аланії буде вартувати 50-70 Є в одну сторону. Якщо Вам потрібен VIP трансфер, то це дорожче. Також вартість буде залежити чи потрібні Вам послуги гіда. 


Якщо говорити про Єгипет, наприклад про Хургаду, то вартість послуги +- в районі 50 дол в одну сторону.  . Також при потребі крім індивідуального трансферу можна організувати зустріч з квітами в аеропорту. Доречно для туристів які мають свято під час поїздки


Друзі, Ви завжди можете запитати про додаткові послуги, які зроблять відпочинок ще більш комфортним та приємним!До речі, багато туристів, які вже не перший раз приїхали на курорт, користуються послугами таксі. Це як варіант. Але не забувайте повідомити агента, що Вам не потрібен груповий трансфер. Елементарно щоб інші туристи і гід Вас не чекали