пн.-пт. 10:00 - 18:00
субота - вихідний
неділя - вихідний
м. Львів,
пр. Червоної Калини, 35,
тел.: (032) 260 10 15; моб.: (098) 015 49 80, (096) 855 70 60

курси валют на 19.04.2024


Тури в Грецію, Греція зі Львова, раннє бронювання турів в Грецію 2016, гарячі тури в Грецію, підбір туру в Грецію
 
замовити тур в США у Львові, тури в США, екскурсыйны програми в США, тури в Америку
Новини Стамбул зі Львова Стамбул зі Львова
Стамбул зі Львова

Стамбул зі Львова

Стамбул - фантастичне місто, де на кожному кроці зустрічаються історичні пам'ятки та шедеври архітектури

Це місто, яке поєднало Європу та Азію. А ще це п'яте місто світу за кількістю населення. Важливий морський порт, великий промисловий та культурний центр Туреччини .

Якщо правильно обрати готель, точніше район, то це 80 % класної поїздки . В Стамбулі 39 районів (округи). Європейська частина Стамбула включає в себе 25 округів. Решта 14 округів розташовані в азіатській.  Більшість туристів відвідують тільки європейську сторону, тому що саме тут розташовуються найбільш відомі і популярні історичні пам'ятки.

Сьогодні поговоримо про один із найпопулярніших районів, який ми завжди рекомендуємо нашим туристам

Султанахмет (Sultanahmet) - найпопулярніше місце в Стамбулі серед туристів. Саме з цього району буде зручно та швидко дістатися до палацу Топкапи, Блакитної мечеті та Собору Святої Софії. Крім того тут є безліч кафе, ресторанів та сувенірних кіосків! Бронювати готелі в районі Султанахмет бажано заздалегідь, якщо ви хочете зупинитися в хорошому місці і не переплачувати за це .


До речі, з жовтня будемо літати (прямий рейс) Львів-Стамбул-Львів на крилах Pegasus Airlines / також є можливість автобусно-групових турів зі Львова та інших міст України. 


Що по вартості туру ?
Тур на 4 ночі з авіа та багажем зі Львова буде вартувати 340 Є з особи. Розміщення в Star Holiday Hotel 3* (Султанахмет ) зі сніданками. У вартість включено індивідуальний трансфер та страховий поліс. За додаткову плату - екскурсії. 

Або розміщення в Midmar Deluxe Hotel 4* з 02.10 на 7 ночей зі сніданками - 380 Є з особи.  Готель розташований в районі Бешикташ, недалеко від популярних торгових центрів Стамбула, виставкового центру CNR, торгового центру і виставкового центру Tüyap. В 1,5 км знаходиться станція метробуса Yenibosna, з якої можна дістатися до інших районів міста.

Пишіть, організуємо Вашу зустріч з неймовірним Стамбулом  .
ADMIRALTOUR  Львів, Ч.Калини, 35 (098) 015 49 80 Viber