пн.-пт. 10:00 - 18:00
субота - вихідний
неділя - вихідний
м. Львів,
пр. Червоної Калини, 35,
тел.: (032) 260 10 15; моб.: (098) 015 49 80, (096) 855 70 60

курси валют на 27.04.2024


Тури в Грецію, Греція зі Львова, раннє бронювання турів в Грецію 2016, гарячі тури в Грецію, підбір туру в Грецію
 
замовити тур в США у Львові, тури в США, екскурсыйны програми в США, тури в Америку
Новини Топ-незвичайних ресторанів світу для гурманів Топ-незвичайних ресторанів світу для гурманів
Топ-незвичайних ресторанів світу для гурманів

Топ-незвичайних ресторанів світу для гурманів

Підводний ресторан Ithaa
Уявіть обід на рівні 5 м під водою на Мальдівах - це просто зробити в ресторані Ithaa. Крім смачної кухні в ресторані Вас здивує вигляди. Завдяки панорамі в 270 градусів, тут можна побачити акулу, ската, різних рибок. Ресторан популярне місце серед туристів, тому рекомендуємо бронювати стіл за 7-10 днів. А середній чек 150-200 дол за двох  

Ресторан EL DIABLO
Над активним вулканом на острові Ланзарот, який знаходиться на північному заході від Морокко, розташований ресторан «El Diablo». Правда, це не такий активний вулкан, як прийнято розуміти. Замість лави він вивергає звичайний жар. На цьому жарі кухарі ресторану і готують свої страви, в кухні над маленьким кратером вулкана.  

Ресторан  Dans Le Noir
Забудьте про класичну вечерю при свічках – в Dans Le Noir пропонують влаштувати вечерю в абсолютній темряві. Перший ресторан такого формату відкрився в Барселоні, пізніше мережа розширилась до Лондона, Нью-Йорка і Парижа. На відміну від інших ресторанів, Dans le Noir повністю позбавлений суєти і закликає до отримання чуттєвого досвіду, що будить внутрішні відчуття від запахів і атмосфери. Адже ні для кого не секрет, що в повній темряві, коли відключається зір, загострюється сприйняття смаків і запахів. Навіть найбільш звичні страви здаються новими.