пн.-пт. 10:00 - 18:00
субота - вихідний
неділя - вихідний
м. Львів,
пр. Червоної Калини, 35,
тел.: (032) 260 10 15; моб.: (098) 015 49 80, (096) 855 70 60

курси валют на 20.04.2024


Тури в Грецію, Греція зі Львова, раннє бронювання турів в Грецію 2016, гарячі тури в Грецію, підбір туру в Грецію
 
замовити тур в США у Львові, тури в США, екскурсыйны програми в США, тури в Америку
Новини Віза в Єгипет по 60 доларів !? Віза в Єгипет по 60 доларів !?
Віза в Єгипет по 60 доларів !?

Віза в Єгипет по 60 доларів !?

 Найближчим часом ця новина може стати реальністю. Міністерство закордонних справ Єгипту затвердило підняття тарифів за оформлення в'їздної туристичної візи в Єгипет для іноземців. Спочатку нововведення мало вступити в силу вже з 01.03.2017 року. Згідно цього розпорядження вартість візи для громадянина України повинна зрости в два з половиною рази, з 25 $ до 60 $ за паспорт. А для громадян США та Великобританії - 100 $  та 120 $ відповідно.
 Однак зусиллям найбільших світових туристичних операторів ринку наразі вдалось домовитись про перенесення дати набуття чинності даних змін до 1 липня 2017 року. За даними Міністерства туризму Єгипту відтермінування більш м'яко відіб'ється на витратах туроператорів у міжсезоння. 
 Попереднє підняття цін на туристичні візи для наших громадян  Єгипет проводив три роки назад, тоді ціна зросла з 15 до теперішніх 25$.
 Нагадаємо що станом на зараз наші громадяни мають можливість відвідувати Синайський півострів через аеропорт Шарм ель Шейху, без оплати будь яких коштів за візу, при умові перебування не більше 15 днів та без можливості відвідувати інші регіони країни.
  Як і по прильоту в Хургаду, в аеропорту Шарм ель Шейха потрібно заповнити еміграційну картку, бланк є безкоштовним і віддавати кілька доларів місцевим "ділкам" немає змісту. Дані потрібно вносити згідно Вашого закордонного паспорта а також № рейсу згідно квитка та назву готелю з ваучера. Зразок заповнення наведено нижче.

 

еміграційна карта Єгипет - зразок заповнення  
 
 Щоб не оплачувати за візу на зворотній стороні карти достатньо написати SINAI ONLY. Останнім часом, особи що займаються роздачою еміграційних карток за стійками, запитують - Visa? - Sinai only? При відповіді - Сінай, самостійно ставлять штамп з відповідним написом. 
 Далі потрібно з паспортом та еміграційною карткою пройти на паспортний контроль, отримати в'їздний штамп та прямувати до видачі багажу.  
   Єгипет 
завжди Вас зустріне теплою погодою та ясним сонцем. Відпочивайте в Єгипті.