пн.-пт. 10:00 - 18:00
субота - вихідний
неділя - вихідний
м. Львів,
пр. Червоної Калини, 35,
тел.: (032) 260 10 15; моб.: (098) 015 49 80, (096) 855 70 60

курси валют на 20.04.2024


Тури в Грецію, Греція зі Львова, раннє бронювання турів в Грецію 2016, гарячі тури в Грецію, підбір туру в Грецію
 
замовити тур в США у Львові, тури в США, екскурсыйны програми в США, тури в Америку
Новини Автобусний чартер в Болгарію 2017 Автобусний чартер в Болгарію 2017
Автобусний чартер в Болгарію 2017

Автобусний чартер в Болгарію 2017

   В нинішній не легкий час, більшість бажає зекономити на відпочинку та провести свою відпустку на дачі, у родичів чи десь у селі. Однак відпочинок на морі важко замінити, особливо це корисно для малечі. Теплий, прожарений сонцем пісок, йодоване морське повітря, безтурботність та релакс, запорука доброго самопочуття та здоров’я для кожного на цілий рік.
  Вихід є! Щоб відпочинок не перетворився на фінансову обузу, все більше людей обирають відпочинок в Болгарії автобусом. Звичайно це не так комфортно як авіачартер однак значно економить сімейний бюджет.
 
Наша компанія пропонує автобусні чартери в Болгарію з різних міст України.

У нас можна придбати квитки на комфортабельний автобус в Болгарію з Луцька, Києва, Львова, Рівне, Івано-Франківська, Тернополя, Чернівців, Ужгорода та ін. міст. В Болгарії маршрут пролягає до всіх основних курортів - через Балчик, Албену, Кранево, Золоті Піски, Святий Костянтин та Єлена, Обзор, Єленіте, Святий Влас, Сонячний Берег, Несебр, Поморіє аж до Созополя. Тривалість маршруту в середньому 24 години, та залежить від швидкості перетину кордонів. На борт автобуса приймаються дітки від 3-х років.
 
Увага акція на проїзд в Болгарію для дітей!!!

Вартість автобуса в Болгарію 
з 01.06.2017 по 18.09.2017 р. за дорослого становить 60 Євро в дві сторони а для дітей до 12 рочків – 55 Євро.

Виїзди з 1 червня по 18 вересня – щодня. Також Ви можете придбати весь пакет (путівку) у Болгарію по найвигіднішій ціні. Туристична компанія "Адмірал-Тур" працює безпосередньо з болгарськими партнерами без посередників. У нас найкращі ціни на путівки на всі курорти Болгарії. Цього сезону готелі Болгарії пропонують ще кращі ціни, періодично проводять акції в яких пропонують безкоштовні ночі проживання, знижки на заїзди в окремі періоди протягом усього сезону та інші бонуси! Поспішайте відпочити по особливих цінах! Звертайтесь, замовляйте та насолоджуйтесь!!! Відпустка на морі це найкраща відпустка!